Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Tiszaalpár - Zalaszentgrót [6. oldal]
részletek »

Karate képes leírás: Tiszaalpár - Zalaszentgrót [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Tiszaalpár - Koji-Do

Tiszaalpár - Koji-Do

Tiszaalpáron, a Koji Do Karate Jutsu egyesületben egy hatékony, ősi múltra visszatekintő stílussal ismerkedhetnek meg az ide látogatók. Hatékony, minden testrészt átmozgató edzések, és egy különös filozófia segíti a gyakorló fiatalokat céljaik elérésében. Az edzéseket Tiszaalpáron, Kecskeméten és Ladánybenén tartanak.

Vác - Hinomoto Dojo

Vác - Hinomoto Dojo

Ha Vácon élsz és szeretnél egy hatékony küzdősporttal megismerkedni, akkor látogass el a Hinomoto Dojoba. Itt a világ legkeményebb, legerősebb karate irányzatát, a Kyokushint tanulhatod meg, mely méltán világhírű nem csak a karate, hanem a K1 világában is. Ha szereted a kihívásokat, ha szeretnél fizikailag és szellemileg is sokat fejlődni, akor nincs más dolgod, mint hogy részt vegyél edzéseinken.

Vác - Kyokushin Karate Klub

Vác - Kyokushin Karate Klub

Vácon, a Földváry Károly Diáksport Egyesület Kyokushin karate sportcsoportja mind fiatalok, mind pedig idősek számára kiváló lehetőséget biztosít a szabadidő hatékony eltöltésére. Mindenkinek, aki szereti a mozgást, szeretné rendszeresen kifárasztani magát, vagy szívesen megtanulna egy harcművészetet, nincs más dolga, mint hogy eljárjo edzéseinkre.

Veszprém - JKA Shotokan

Veszprém - JKA Shotokan

A veszprémi JKA Shotokan szeretettel vár minden fiatal és idős érdeklődőt edzésein, ahol a Shotokan karate stílusba nyerhetnek betekintést az ide látogatók. Egy hatékony küzdősport, ami egyben egy keleti filozófia - minden ember számára segíthet megtalálni a harmonikus élethez vezető utat.

Veszprém - Shotokan Club

Veszprém - Shotokan Club

A Veszprémi Shotokan Karate Klub célja, hogy mozgáslehetőséget biztosítson a fiatalabb és idősebb korosztály számára egyaránt, emellett megismertessen a sportolókkal egy hatékony önvédelmi rendszert. Ha csatlakozni szeretnél hozzánk, látogass el az edzéseinkre, Veszprémbe.

VI. ker. - Tigris Dojo

VI. ker. - Tigris Dojo

A VI. kerületi Tigris Dojo mind kezdők, mind pedig haladók részére oktat Kyokushin karatét. A klub immáron nem csak a VI: kerületben, hanem a IX. és XI. kerületekben, és Alsónémedin is tart színvonalas edéseket. Látogass el te is edzéseinkre, ahol jó hangulatban és remek társaságban fejlesztheted fizikai és szellemi képességeidet.

VIII. ker. - Respublika SE

VIII. ker. - Respublika SE

A honlap a Respublika Sport Egyesület honlapja. Az egyesület Shotokan oktatással, shotokan edzéssel foglalkozik. Az edzéseket az 5 danos shotokan-mester, Baranyai Sándor tartja, aki az edzések alkalmával adja át a sportolni vágyóknak mindazt a tudást, amit saját, eredményes versenyzői múltja során magába gyűjtött. Az edzések időpontjai: hétfőn és szerdán 19:00 és 20:30 között; pénteken 18:00 és 19:30 között. Helyszín: 1088 Budapest, Szentkirályi utca 26., a Pázmány Péter Egyetem tornatermében. Az Egyesület megújult honlapja szeretettel vár minden érdeklődőt.

VitalabNatural-Egészségmegőrző étrendkiegészítő termékek.

VitalabNatural-Egészségmegőrző étrendkiegészítő termékek.

A Vitalab-Natural Kft. elkötelezett híve az egészségnek, ennek jegyében gyárt és forgalmaz egészségmegőrző étrendkiegészítő termékeket. Minőségi termékeket gyártunk a legjobb minőségben,elérhető áron. Számos gyártó közül választottuk ki beszállítóinkat,akik biztosítani tudták a legmagasabb és legtisztább minőséget. Cégünk filozófiája 4 fő pilléren nyugszik: Egészség, harmónia, fitness és az arany évek. Gondosan válogatott,magas hatóanyag-koncentrációval és komplex összetétellel rendelkező étrend-kiegészítőinkkel szeretnénk segíteni fogyasztóinkat egészségük megőrzésében,életminőségük javításában. Ezért fejlesztjük termékeinket házon belül,a vevőink igényeire szabva. Elhivatott,professzionális csapat kezeskedik a makulátlan minőségről. A Vitalab-Natural Kft. 2015 óta szolgál ki nagy-és kiskereskedő cégeket Európa-szerte, 2018-tól pedig már direkt értékesítést is végez a fogyasztók részére.

Wado-ryu stílus

Wado-ryu stílus

A Wado-ryu, egy ismert karate stílus, melynek története története szorosan összefügg alapítójának, Otsuka Hironorinak az életével. A honlapon a stílus első bátortalan lépéseitől a teljes kibontakozásig kísérhetjük figyelemmel Otsuka Hironori példamutató életét, munkásságát, és a neki köszönhető karate irányzatot.

Hirdetés
XI. ker. - Pest-Budai Shotokan

XI. ker. - Pest-Budai Shotokan

A XI. kerületi Pest-Budai Shotokan Karate Klub Budapest több helyszínén is oktatja a karate-do-t. Sikerének titka az, hogy az eredményes versenyzésre és a hatékony önvédelemre is képessé tevő szellemi- és fizikai felkészítés mellett, az egészséges életmódra nevelést, és a mások iránt tanúsított tiszteletet is fontosnak tartják az edzések során.

XV. ker. - Dynamic Karate SE

XV. ker. - Dynamic Karate SE

Goju-ryu stylust oktató karateklub, Budapesten, a XV. kerületben. Az edzéseken óvódás kortól egészen aggastyán korig várják az edzeni vágyókat, azokat, akik komolyan gondolják a harcművészeteket, és tenni akarnak az egészségük megőrzése érdekében. A klub számos karatékája kimagasló versenyeredményekkel is büszkélkedhet.

XVIII. ker. - Kono Karate Klub

XVIII. ker. - Kono Karate Klub

A Kono Karate Klub Budapesten, a XVIII. kerületben végzi tevékenységét, immáron több, mint 10 éve. Az egyesület Teruo Kono 8. Dan-os Wado-ryu karate és 8.Dan-os Jiu-Jitsu Kempo mesterről kapta a nevét. Az egyesület nagy büszkeségei, azok a tanítványok, akik már óvodás vagy kisiskolás koruk óta ebben a klubban kezdték a karatét.

XX. ker. - Fujimoto Dojo

XX. ker. - Fujimoto Dojo

A Fujimoto Dojo a budapesti XX. kerületben oktatja a Kyokushin karatét, gyerekek és felnőttek számára, a legfiatalabbaktól a legidősebbekig egyaránt. A klub sok éves tapasztalattal és rengeteg versenyeredménnyel büszkélkedhet, miközben nap mint nap járja a Kyokushin útját. Próbáld ki te is az erőkaratét!

Zalaegerszeg - Shotokan Karate

Zalaegerszeg - Shotokan Karate

Shotokan karate oktatás Zalaegerszegen, a Shotokan Karete Egyesületnél. Szeretettel várunk minden sportolni, edzeni vágyó látogatót egyesületünkben, legyen szó fiatalokról vagy idősebbekről. Ha jelentkezni akarsz edzéseinkre, weboldalunkon minden ehhez szükséges információt megtalálhatsz.

Zalaszentgrót - Karate Do

Zalaszentgrót - Karate Do

A zalaszentgróti karate egyesületben az oktatás és a gyakorlás tudásszint szerinti csoportokban, tradicionális alapelvek alapján történik, tapasztalt edzők vezetésével. Ha szeretnéd megismerni a karatét, ha szeretnél hatékonyan sportolni, vagy csak szeretnél leadni pár kilót, látogass el egyesületünkbe!

Tuti menü