Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Shito - Tata [5. oldal]
részletek »

Karate képes leírás: Shito - Tata [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Shito-ryu stílus

Shito-ryu stílus

Egy rövid leírás a Wikipédiából, a szabad enciklopédiából, mely ismerteti a karate egyik meghatározó ágazatát, a Shito-ryu stílust. A leírásból megismerhetjük a stílus alapítóját, tanítványait, magának a Shito-ryu-nak a rövid történetét, illetve azt, hogy honnan is kapta ez a stílus a jelenleg is használt elnevezését.

Shotokan stílus

Shotokan stílus

A weboldal részletes ismertetőt nyújt Gichin Funakoshi mester által alapított Shotokan karate stílusról. A wikipédia honlapja részletesen leírja, hogy melyek ennek a stílusnak a fő jellemzői, milyen Kata-kat tanít, melyek Funakoshi mester alapelvei, és hogy hogyan is lett világhírű karate irányzat a Shotokan.

Siófok - Balaton Karate

Siófok - Balaton Karate

A siófoki Balaton Karate Klub Goju-ryu karate stílusban önvédelmi edzéseket tart Siófokon, elsősorban 4-20 éves fiatalok részére. A klubnak több országos és nemzetközi bajnoka van, valamint minden évben nemzetközi karate versenyt rendez Siófokon. Ha kedvet kaptál a karatéhoz, gyere el és eddz velünk!

Siófok - Budoka Kyokushin

Siófok - Budoka Kyokushin

Siófokon, a Budoka Kyokushin Karate Klub edzésein egy érdekes és misztikus japán pusztakezes harcművészettel ismerkedhetsz meg, mely Kyokushin Karate néven lett ismert hazánkban. A Kyokushinra jellemző a keménység, az erő és a gyorsaság harmóniája, ugyanakkor az akaraterő és az önuralom fejlesztése is elsődleges szempont. Ha felkeltette érdeklődésedet ez az irányzat, látogass el edzéseinkre!

Sopron - Kyokushin Karate

Sopron - Kyokushin Karate

A soproni SMAFC Kyokushin Karate Szakosztályának története szorosan összefügg a soproni karate életével. Szakosztályunk nagy elismertségnek, népszerűségnek örvend a helyi lakosok körében, amit bizonyít az is, hogy a Klub 25 éves története alatt gyakorlatilag minden soproni családból legalább egyvalaki karatézott nálunk. Karatézz te is edzéseinken!

Szeged - Shinto Dojo

Szeged - Shinto Dojo

A szegedi Shinto Dojo Sportegyesületben a Kyokushinkai Karate edzések 1978 őszén kezdődtek. Egyesületünk baráti kapcsolatban van mind a szintén szegedi Ichiro SE-vel és a Tadashii Dojo-val. A három szegedi egyesület más-más felfogás szerint, különböző szervezetekben, más-más utakon jár - így minden szegedi karatéka megtalálhatja az egyéniségének legmegfelelőbb dojot.

Szeged - Tadashii Dojo

Szeged - Tadashii Dojo

Szegeden, a Tadashii Dojo-ban Kyokushin karatét tanulhatnak az ide látogató, sportolni vágyó fiatalok és idősek. A Dojo sokéves fennállása alatt rengeteg fiatalnak adott lehetőséget testi képességeinek fejlesztésére. Versenyzőink évről évre számos országos és magyar bajnoki eredmény ér el, mind küzdelemben, mind pedig formagyakorlatban. Látogass el te is edzéseinkre!

Szeghalom - Senshi SE

Szeghalom - Senshi SE

Ha szeretnél egészségesebben élni, mozogni, ha szeretnéd fejleszteni a fizikai állóképességedet, vagy csak érdekelnek a harcművészetek, látogass el Szeghalomra, a Senshi Sportegyesület Karate Szakosztály edzéseire. Gyermekek, haladók és felnőttek egyaránt részt vehetnek az egyesület edzésein.

Székesfehérvár - Alba Regia SC

Székesfehérvár - Alba Regia SC

Az Alba Regia SC Kyokushin Karate Szakosztálya folyamatos tagfelvétellel várja a karate iránt érdeklődőket. Szakosztályunk nem csak felnőtteknek, hanem gyermekek számára is folyamatos tagfelvételt hirdet kezdő gyermek csoportjába 8 éves kortól. Tartozz közénk! Kezdd el te is gyakorolni azt a stílust!

Hirdetés
Székesfehérvár - Albacontrol

Székesfehérvár - Albacontrol

Székesfehérváron, az Albacontrol Karate Egyesület már több, mint 20 éve folytat karate edzéseket, Shotokan stílusban. Célja, hogy biztosítani tudja a fiatalok számára a harmonikus testi-szellemi fejlődésük elősegítését, az egészséges életmódra való törekvés lehetőségét, illetve hatékony önvédelemre irányuló képzést, valamint a Tadicionális Shotokan Karate-Do szellemiségének felhasználásával történő személyiségfejlesztést.

Szekszárd - Ippon Karate

Szekszárd - Ippon Karate

A szekszárdi Ippon Karate Egyesület immáron sok éve végzi a karate népszerűsítését. Az egyesület a küzdősport oktatásán felül sok esetben segíti a fiatalok egyéb irányú kikapcsolódását, sportolását is, legyen szó akár íjászatról, vagy akár más jellegű kikapcsolódásról. Ha szekszárdi vagy, csatlakozz te is csapatunkhoz!

Szekszárd - K.Sz.T.E

Szekszárd - K.Sz.T.E

A Szekszárd és Környéke Szabadidős Többcélú Egyesülete Karate Szakosztályának honlapja. A Shotokan Karate a japán szabadkezes harcművészetek egyike, melyet Funakoshi Gichin alapított. Ha kedved támadt megismerni egy ősi múltra visszatekintő harcművészetet, vagy csak sportolni szeretnél, látogass el edzéseinkre!

Szentendre - Wado-ryu

Szentendre - Wado-ryu

Szentendrén, az Egészségfejlesztő és Küzdősport Egyesület edzőtermében a karate Wado-ryu stílusával ismerkedhet meg az ide látogató érdeklődő. Egyesületünk már a 70-es években elkezdte a karate oktatását, így több évtizedes tapasztalatunk segíti az edzéseken részt vevő karatékák tanulását.

Szolnok - Asahi Jitsu

Szolnok - Asahi Jitsu

Az Asahi Jitsu Shotokan Karate Klub elsősorban karate-do oktatásával foglalkozik. Az egyesület követi a Shotokan karate három fő irányvonalát, úgy mint önvédelem, kondicionáló testmozgás és versenysport. A klub az edzések mellett lehetőséget biztosít edzőtáborokban, továbbképzéseken, valamint versenyeken való részvételekre is.

Szombathely - Budo SE

Szombathely - Budo SE

Szombathelyen a Budo Sportegyesület egy nonprofit szervezetként működik, ahol az egyesület vezetői, szervezői és edzői anyagi ellenszolgáltatás nélkül, hivatástudatból végzik társadalmi tevékenységüket. Az egyesület aikido, judo és Goju Ryu karate szakosztállyal is rendelkezik, ahol mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb harcművészeti ágat.

Szombathely - Karate Do Club

Szombathely - Karate Do Club

A karate hatékonyan segíti a mozgáskoordinációt, a testtudat fejlesztését, az egyensúlyfejlesztést, a koncentrációs készség fejlesztését, valamint a ritmusérzék és az emlékezet fejlesztését is. Szombathelyen, a Karate Do Club edzésein te is megtapasztalhatod mindazt, amit egy ősi időkbe nyúló harcművészet kínál számodra.

Tata - Renmei SE

Tata - Renmei SE

A Renmei Kyokushin Sportegyesület Tatán több helyszínen is folytat edzéseket, mind fiatalok, mind pedig idősebbek számára egyaránt. Az edzőtermi edzéseken kívül részt szoktunk venni versenyeken, edzőtáborokban, illetve egyéb sportrendezvényeken is. Ha célod, hogy egészségesen élj, hogy egy jó csapat tagja légy, csatlakozz hozzánk!

Tuti menü