Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Masutatsu - Sátoraljaújhely [4. oldal]
részletek »

Karate képes leírás: Masutatsu - Sátoraljaújhely [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Masutatsu Oyama (Kyokushin)

Masutatsu Oyama (Kyokushin)

Masutatsu Oyama, eredeti nevén Hyung Yee Choi, a legerősebb karate irányzat, a Kyokushin alapítója. Már kisgyermek korától kezdve aktívan érdeklődött a harcművészetek iránt, és erőteljes testalkata mellett példátlan kitartása és akaratereje segítette hozzá, hogy megalkossa az erő karatét, a világ egyik legnagyobb kihívást jelentő karate irányzatát. Az 1994-ben elhunyt 10 danos mester élettörténetét olvashatjuk a honlapon.

Miskolc - Justitia Fuji-yama SE

Miskolc - Justitia Fuji-yama SE

Egyesületünk Justitia SE révén több mint 30 éves múltra tekint vissza. A Justitia Fuji-Yama Sportegyesület jelenleg már 4 szakosztállyal működik Miskolcon (asztalitenisz, labdarúgó, ökölvívó és karate). Szeretettel várjuk 4-5 éves korosztálytól a felnőttekig a Shito-ryu karate sportágat és harcművészetet megismerni kívánókat.

Miskolc - Kyokushin SE

Miskolc - Kyokushin SE

A Miskolci Kyokushin Karate Sport Egyesület célja, hogy a miskolci fiatal, középkorú és 50 év feletti korosztályok számára irányt mutasson a szabadidő hasznos eltöltéséhez, emellett fejlessze a sportolók önvédelmi ismereteit, egészséges életmódra nevelje az edzeni vágyó karatékákat. Ha felkeltette az érdeklődésedet tevékenységünk, látogasd meg edzéseinket!

Mohács - Wado-Ryu Karate

Mohács - Wado-Ryu Karate

A mohácsi Wado-Ryu Karate Szakosztály szeretettel vár minden kedves sportolni vágyó fiatalt. A csapatkohézió a kemény edzéseken, és edzőtáborokban folyamatosan erősödik. Évente tartunk Fadd-Domboriban edzőtábort, ott napi három edzés áll rendelkezésre ahhoz, hogy a technikákat minél pontosabban elsajátítsuk. Kora reggeli futás, vízi edzés, s éjszakai edzés erősíti akaratunkat, testünket-lelkünket egyaránt. Csatlakozz te is csapatunkhoz!

Nagyatád - Kyokushin Karate

Nagyatád - Kyokushin Karate

Nagyatádon az első karateedzést 1987-ben tartottuk, azóta folyamatosan zajlanak az edzések. A Kyokushin Karate Klub ezen idő alatt kinevelt 5 fekete öves mestert és utánpótlásban sincs hiány. Célunknak tekintjük a karate népszerűsítését, de mivel eddig is részt vettünk versenyeken, így ez a lehetőség is nyitva áll a jelentkezők előtt.

Nagykanizsa - Ippon SE

Nagykanizsa - Ippon SE

Nagykanizsán, az Ippon Shotokan Egyesületben az oktatás és a gyakorlás tudásszint szerinti csoportokban, tradicionális alapelvek alapján történik, 2-3-4. danos edzők vezetésével. Ha szeretnéd megismerni a karatét, ha szeretnél hatékonyan sportolni, vagy csak szeretnél leadni pár kilót, látogass el egyesületünkbe!

Nyíregyháza - Fight Team

Nyíregyháza - Fight Team

A nyíregyházi Figh-Team Sportegyesület szeretettel várja a karate iránt érdeklődő, edzeni vágyó fiatalokat és időseket egyaránt. Egyesületünkben a világ legerősebb karate irányzatát, a Kyokushint oktatjuk, amely az egyik leghatékonyabb módja nem csak a fizikális erőnlétünk megalapozásának, hanem a harmonikus, stresszmentes életvitelnek is.

Oroszlány - Shotokan Karate

Oroszlány - Shotokan Karate

Oroszlányban, a Shotokan Karate Klub edzőtermében hosszú évek óta zajlik karate oktatás. A honlapon a klub aktuális híreit, információit teszik közzé. Ha oroszlányban élsz és szeretnéd sportolással tölteni a szabadidődet, ha szeretnéd hatékonyan edzeni a testedet, látogass el honlapunkra, és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ózd - Sho Bu Kai Dojo

Ózd - Sho Bu Kai Dojo

Az ózdi Sho Bu Kai Dojo edzésein a Shotokan karate irányzattal ismerkedhetnek meg az ez iránt érdeklődők. Hatékony önvédelmi sport, ugyanakkor egy tökéletes lehetőség, mellyel nem csak a küzdelemre, hanem a hétköznapi élet kihívásaira is felkészülhet a karatét tanuló. Vegyél részt egyesületünk edzésein, fejleszd te is tudásodat!

Hirdetés
Pápa - Griff SE

Pápa - Griff SE

A pápai Griff Sportegyesület jelenleg 80-90 fős tagsággal működik. A karatékák életkora a felnőttektől az óvodás korúakig terjed. Edzéseinken a Kyokushin karatéval ismerkedhetnek meg a sportolók. Klubunk légköre családias, az edzések mellett közös rendezvényeken és programokon töltjük együtt az időt.

Pásztó - Karate Klub

Pásztó - Karate Klub

A pásztói Karate Klub Shotokan karatét oktat az edzéseken résztvevő fiataloknak és idősebbeknek. Sokéves, a karate útján megtett tapasztalat segít minket, hogy a karatékák ne csak egy hatékony harcművészetet sajátítsanak el, hanem mind fizikailag, mind pedig szellemileg fejlesszék tudásukat.

Pécs - Fuji Karate SE

Pécs - Fuji Karate SE

Pécsett a Fuji Karate Sportegyesületben minden érdeklődő megismerkedhet a Shotokan karate irányzattal. Sok éves tapasztalattal rendelkező mesterek segítik a kezdőket és haladókat egyaránt, hogy mind fizikai erőnlétük, mind pedig szellemi képességeik minél eredményesebben fejlődjenek.

Polgár - Fuku-Do SE

Polgár - Fuku-Do SE

Polgáron a Fuku-Do Sportegyesület edzésein Shotokan karatét tanulhatnak az edzeni vágyó fiatalok. A karate csoport 1988-ban alakult meg, akkoriban 15 lelkes taggal folytak az edzések. Néhányan az alapító tagok közül mind a mai napig látogatják edzéseinket. Az egyesület 2003-as évtől Fuku-Do SE néven önálló sportegyesületként működik.

Polgárdi - Shiroi Shio Dojo

Polgárdi - Shiroi Shio Dojo

Polgárdiban a Kyokushin Karate Do edzésein a karate mellett más harcművészetek által használt technikákat is gyakorlunk, úgymint feszítések, dobások, fojtások és szabadulások. Az általunk űzött küzdősportot mindazoknak ajánljuk, akik érdeklődnek a karate iránt, illetve azoknak is, akik már űzik ezt a csodálatos sportot.

Salgótarján - Kyokushin Karate

Salgótarján - Kyokushin Karate

A Kyokushin Karate, mint sport évtizedek óta él Salgótarjánban, mialatt egyrészt a versenysportnak nevelt utánpótlást, másrészt pedig a lakókörnyezetben élő, a harcművészetek iránt érdeklődőknek biztosít egészséges szabadidős tevékenységet. Látogass el te is a salgótarjáni Tradicionális Kyokushin Karate Club edzéseire!

Sárvár - Shotokan Karate

Sárvár - Shotokan Karate

A sárvári Karate Egyesület a Shotokan irányzatot oktatja, amely mivel mind öregek, fiatalok, férfiak és nők számára egyaránt gyakorolható, az egész világon népszerűvé vált. Ha Sárváron élsz és szeretnél egy hatékony önvédelmi sportágat űzni, nincs más dolgod, mint eljönni edzéseinkre, ahol fejlesztheted fizikai és szellemi képességeidet, és emellett akár életre szóló barátságokat köthetsz.

Sátoraljaújhely - Karate SE

Sátoraljaújhely - Karate SE

A Sátoraljaújhelyi Kyokushin Karate SE fő célja az egészséges életmódra nevelés, valamint a tömegsport és a versenysport fellendítése. Egyesületünkben jelenleg két csoportban folynak az edzések. A 6-11 éves kezdő korosztály számára elsősorban a mozgás, a sport megszerettetése, a korosztálynak megfelelő technikai képzés a cél. A 12 év felettiek a haladó csoportban edzenek, ahol már a karate mélyebb megismerése jelenti a fő célkitűzést.

Tuti menü