Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Jászberény - Martfű [3. oldal]
részletek »

Karate képes leírás: Jászberény - Martfű [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Jászberény - Yakuzák SE

Jászberény - Yakuzák SE

A Jászberényi Jakuzák SE Jászberényben, Nagykátán és Jászboldogháza településeken folytat Kyokushin edzéseket. Az edzéseken mind idősek, mind pedig fiatalok bátran részt vehetnek, nincs sem korbeli, sem súlycsoportbeli megkötés. Ha szereted a kihívásokat, gyere el edzéseinkre!

Kaposvár - Shotokan Karate

Kaposvár - Shotokan Karate

Ha Kaposváron szeretnél sportolni, karatézni, ha szeretnél megismerkedni egy hatékony önvédelmi sportággal, vagy csak egyszerűen érdekelnek a harcművészetek, látogass el a Shotokan Karate Egyesület edzéseire. Nálunk egy ősi múltra visszatekintő, mégis fiatalos sportot űzhetsz, ahol mind a fizikumodat, mind a szellemedet fejlesztheted.

Kapuvár - Kapuvári SE

Kapuvár - Kapuvári SE

A Kapuvári Sportegyesület Karate szakosztálya immáron több éve foglalkozik gyerekek és fiatalok harcművészetekre való oktatásával, sportra való nevelésével. A szakág specialitását a különböző rendezvényeken, versenyeken, táborokon való részvétel és helyezés jelenti. Ha sportolni szeretnél Kapuváron, keresd fel egyesületünket!

Karate felszerelés - Szafarisport

Karate felszerelés - Szafarisport

Ha karatefelszerelés, akkor Szafarisport. Ha versenyszerűen űzöd a karatét, akkor mindenképpen szükséged lehet lábszár- és fogvédőre, mellkasvédőre és más védőfelszerelésre. De a hatékony edzésekhez jól jön a boxzsák és a pontkesztyű is. Nézz szét webshopunk kínálatában, és válogass a különféle karate felszerelések közül.

Karate ruha - Budopest

Karate ruha - Budopest

Ha az edzésekhez karate ruhára van szükséged, látogass el webáruházunkba, és válogass kínálatunkból. A ruházat mellett egyéb kiegészítő felszerelések is kaphatóak, úgy mint edző- és védőfelszerelések, lábbelik és izületvédők, táskák és kulacsok. Egyszóval minden, ami a karatéhoz csak szükséges lehet.

Karate webáruház - FujiMae

Karate webáruház - FujiMae

A FujiMae karate webáruház a karatéhoz és más küzdősportokhoz nélkülözhetetlen felszereléseket árul. A különféle harcművészeti ágakhoz szükséges edzőruhák és versenyruházatok mellett különféle védőfelszereléseket, edzések során használatos pajzsokat, reflexlabdákat és zsákokat, illetve tatamit is megtalálhatsz termékkínálatunkban.

Karcag - Kyokushin és Thai-box

Karcag - Kyokushin és Thai-box

A karcagi Sportegyesület Kyokushin Karate Szakosztálya szeretettel várja mindazokat, akik szeretnék kipróbálni magukat. A dojoban a kemény edzések fejlesztik az állóképességet és az akaraterőt, ezzel segítenek, hogy a sportolók ne csak az edzéseken, hanem a hétköznapi életben is könnyebben boldoguljanak.

Kecskemét - Sanduko SE

Kecskemét - Sanduko SE

A kecskeméti Sankudo Sportegyesület edzőtermében karatét és kick-boxot tanulhatnak az ide látogató sportolók. A karate több, mint egy egyszerű sport. A gyakorlása során kiemelt figyelmet kap a harmónia megtalálása a testünkkel, szellemünkkel, illetve mozgáskoordináció fejlesztése is. Próbáld ki te is!

Kenwa Mabuni (Shito-ryu)

Kenwa Mabuni (Shito-ryu)

Kenwa Mabuni alapította a világ öt legismertebb karate stílusából a Shito-ryu irányzatot, mely nagy sikernek örvend a karatékák körében. Az oldal ennek a páratlan karatemester életét és tevékenységét veszi sorra, a vékony, gyenge testalkatú kisgyerek első próbálkozásaitól a félelmetes stílus öreg mesteréig.

Hirdetés
Kiskunfélegyháza - Hinotori Dojo

Kiskunfélegyháza - Hinotori Dojo

A Kiskunfélegyházi Hirotori Harcos Sportegyesület edzésein, a Hinotori Dojoban a Kyokushin-kan karate stílust sajátíthatják el a karatékák. Ez egy nagyon kemény, majdhogynem kíméletlen küzdősport, amely gyakorlásakor teljes embert kíván. Ha szeretnéd te is kipróbálni önmagad, csatlakozz hozzánk!

Kisvárda - Karate Klub

Kisvárda - Karate Klub

A Kyokushin Karate a legerősebb, és a legelterjedtebb karate irányzat. Kisvárdán 1983. novemberben kezdődtek el az első Kyokushin edzések, mely azóta is töretlenül zajlik. Mottónk: Mindenkiből nem lehet bajnok, de a karate hozzásegíthet, hogy értékes emberré válhass. Ha kisvárdai vagy és szeretnél kemény edzéseken részt venni, gyere el edzéseinkre!

Komárom - Kyokushin Klub

Komárom - Kyokushin Klub

A komáromi Kyokushin Karate Klub edzésein a legerősebb karate irányzattal ismerkedhetnek meg a karatékák. Kemény, szinte már kíméletlen edzések, melyek kitartást és akaraterőt követelnek mindenkitől, aki ki szeretné próbálni a világ egyik legerősebb embere által alapított harcművészeti stílust.

Komárom - Tempo Karate

Komárom - Tempo Karate

Komáromban a Tempo Karate Egyesület edzőtermében a legkisebbek számára ovi karatét, hölgyek számára fitness karatét, a felnőtt, harcolni vágyó karatékák számára pedig harcosok klubját tartunk. Ha szeretnél megismerkedni a karatéval, és szeretné tagja lenni egy vidám csapatnak, gyere el te is edzéseinkre!

Komló - Hikari Dojo

Komló - Hikari Dojo

Ha komlói vagy és edzeni szeretnél, akkor nincs más dolgod, mint hogy ellátogass a Hikari Dojo-ba, és részt vegyél egy hatékony és kemény küzdősport edzésein. Az edzések során szert tehetsz kimagasló állóképességre, erőre és gyorsaságra, emellett fejlesztheted akaraterődet és önuralmadat is.

Küzdősport felszerelés

Küzdősport felszerelés

Küzdősport felszerelések széles választéka. Webáruházunk elsősorban a thai-box és a kick-box számára szükséges védőfelszereléseket és edzéshez használt eszközöket árulja, úgy mint kesztyűk, sípcsontvédők, alkarpajzsok és haspajzsok, illetve megannyi kiegészítő, ami hasznos kelléke lehet egy küzdősportot űző harcos számára.

Kyokushin stílus

Kyokushin stílus

A világ talán legismertebb, legtöbbek által gyakorolt karate irányzata, a Kyokushin. A honlap cikke részletesen leírja a stílus kialakulását, illetve röviden az alapító mester, Sosai Masutatsu Oyama életét. Ismerteti az erőkarate fontosabb hazai és külföldi szervezeteit, és a Dojo Kun-t, azt a hitvallást, amelyet a Kyokushin karatét űző karatékák magukénak tartanak.

Martfű - Kyokushin Karate Klub

Martfű - Kyokushin Karate Klub

A Victory Martfűi Kyokushin Klub egy olyan hazai karate klub, amely egyike az ország legdinamikusabban fejlődő és legeredményesebb egyesületeinek. Egy olyan karate és kick-box klub honlapja, amely 25 éves múltra tekint vissza, és rengeteg kyokushin válogatottat, országos és nemzetközi szintű bajnokot és mestert nevelt ki az évek folyamán.

Tuti menü