Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Dunaújváros - II. [2. oldal]
részletek »

Karate képes leírás: Dunaújváros - II. [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Dunaújváros - Duna-Fitt SE

Dunaújváros - Duna-Fitt SE

Duna-Fitt Karate Sportegyesület jelenleg három csoporttal dolgozik, úgy mint kezdő, versenyző, és felnőtt csoportok. A karate egy ügyességi, állóképességi, atletikus harcművészet, amely egyszerre fejleszti a karatéka mentális készségeit és fizikai képességeit. Ha Dunaújvárosban szeretnél karatézni, jelentkezz edzéseinken!

Eger - Borza Dojo

Eger - Borza Dojo

Az egri Borza Dojo edzőtermében Kyokushin karate oktatása folyik, shihan Borza József 6. danos mester vezetésével. A Kyokushinra jellemző Kemény, szinte már kíméletlen edzések jellemzik a Dojo működését, mely szeretettel várja mindazokat, akik nem riadnak vissza a fárasztó és sok esetben fájdalmas testmozgástól.

Eger - Shotokan Karate

Eger - Shotokan Karate

A Shotokan Karate Önvédelmi Sportegyesület tradicionális Shotokan karatét oktat felnőtteknek, illetve gyermekeknek, fiataloknak is. A harcművészet elsajátíttatásán túl célunk a gyerekek és fiatalok egészséges életmódra, önfegyelemre, kitartásra nevelése. Egyesületünk tizenegy éve működik, döntő mértékben önkéntes munkával.

Esztergom - Kempo Karate SE

Esztergom - Kempo Karate SE

Esztergomban a Kempo Karate Sportegyesület edzésein 8 éves kortól várjuk a fiatalokat. Az általunk oktatott Kurayfat kempo egy ősi alapokon nyugvó harcművészeti stílus. Edzéseinken nagy hangsúlyt fordítunk az önvédelemre, ahol a különböző utcai szituációktól kezdve a csoportos támadás elleni védekezést is meg lehet tanulni.

Fehérgyarmat - Kobra SE

Fehérgyarmat - Kobra SE

A Kobra Karate Egyesület Fehérgyarmat célja, hogy tagjai részére megteremtse a karaténak, mint harcművészetnek a népszerűsítését és oktatását. Akár fiatal, akár időseb korban a karate az egyik legtökéletesebb egészségmegőrző, kondicionáló és személyiségfejlesztő mozgásforma. Egyesületünkben a karatékák a Shito-ryu stílust tanulják.

Gichin Funakoshi (Shotokan)

Gichin Funakoshi (Shotokan)

Gichin Funakoshi, a modern karate atyja, a Shotokan stílus alapító mestere. A honlap ismerteti eme páratlan ember élettörténetét, tevékenységét, illetve az általa vallott 20 alapelvet is, amelyet részben vagy egészében több más karate stílus is átvett, és amelyet jelenleg is sok ezer, karatés vall magáénak.

Goju-ryu stílus

Goju-ryu stílus

A wikipédia ezen aloldalán egy részletes és érdekes leírást találhatunk a Goju-ryu karate stílus kialakulásáról, sokéves történetéről, valamint a leghíresebb nagymestereiről. A Goju-ryu egy hagyományos, okinavai stílusú harcművészet, mely az egész világon közismertté csak az utóbbi pár évtizedben vált.

Gödöllő - Fujinaga SE

Gödöllő - Fujinaga SE

Sportegyesületünk nevét Yasuyuki Fujinaga mesterről kapta, aki a japán tradicionális karate iskola egyik nagy tudású mestere volt. Magyarországon az ő irányításával indult meg Magyarországon az általunk is oktatott Shotokan stílus fejlődése. Ha gödöllői vagy, és szeretnél sportolni, kikapcsolódni, harcművészetet tanulni, akkor gyere el edzéseinkre.

Gyöngyös - Power SC

Gyöngyös - Power SC

A gyöngyösi Power Kyokushinkai Karate SC várja mindazokat, akik szeretnének megismerkedni a világ egyik leghatékonyabb karate irányzatával. Edzéseinken nagy önfegyelmet, akaraterőt és kitartást követelünk meg. Klubunk kisgyermekek részére utánpótlás nevelés céljából 'Karate Ovi' néven is tart edzéseket, de ez nem zárja ki egyáltalán, hogy akár idős, meglett korú karatékák is látogassák a klubot.

Hirdetés
Győr - Dózsa SE

Győr - Dózsa SE

A Győri Dózsa SE Kyokushin Karate Szakosztály szeretettel várja a sportolni vágyó fiatalokat. Ha többre vágysz, mint egy kis laza testmozgás. Ha keresed a kihívásokat, ha elég bátor vagy hozzá, hogy egy kemény sportágat űzz, csatlakozz csapatunkhoz! Nálunk nem csak az erőnlétedet fejlesztheted, hanem tagja lehetsz egy fiatalos csapatnak is.

Győr - Takuan Karate Iskola

Győr - Takuan Karate Iskola

A Takuan Karate Iskola Győrben tartja edzéseit, amelyekre minden érdeklődőt szeretettel vár. Minden korosztály számára, kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk, hogy vegyen részt a legerősebb karate, a Kyokushin edzésein. Nálunk kemény edzések, vidám edzőtáborok, övvizsgák, és mindenek előtt aktív sportolási lehetőség vár minden érdeklődőt.

Gyula - Karate Egyesület

Gyula - Karate Egyesület

A Gyulai Karate Egyesület, mely sok éves tapasztalattal rendelkezik a Shotokan karate területén, gyermekek és felnőttek edzését vállalja Gyulán. Ha kedvet kaptál egy tradicionális, mégis hatékony harcművészethez, avagy csak edzeni szeretnéd magad, látogass el te is edzéseinkre, és fejleszd együtt velünk a képességeidet!

Hajdúszoboszló - Shotokan

Hajdúszoboszló - Shotokan

Hajdúszoboszlón, a Shotokan Karate Egyesület edzésein minden sportoló megismerkedhet a Shotokan karate stílus hagyományaival, edzésmódszerével, és egy kiváló sportolási lehetőség segítségével tehet szert harmonikus életfilozófiára és egy hatékony önvédelmi sport tudására. Eddz te is a hajdúszoboszlói dojonkban!

Heves - Shorin-Ryu Karate

Heves - Shorin-Ryu Karate

Aki szeretne megismerkedni a karate és a kobudo stílussal, vagy csak sportra, testmozgásra vágyik, esetleg fogyni szeretne, nyugodtan csatlakozzon hozzánk. Edzéseinken Okinawa Shorin-Ryu Karate Do és az Okinawa Kobudo stílust oktatjuk. Szeretettel várunk mindenkit a mi kis vidám közösségünkbe.

Hironori Ohtsuka (Wado-ryu)

Hironori Ohtsuka (Wado-ryu)

A Wado-ryu stílus alapítója, Hironori Ohtsuka ötéves korában kezdett el a harcművészetekkel és a Budo-val foglalkozni. A mester tanítása szerint az a Wado-ryu elsősorban szellemi fegyelem. Ezen harcművészet gyakorlása nem csak a technikák gyakorlásából áll, hanem a harmóniát kell magunkban keresnünk. Hironori Ohtsuka élete kiváló példaként szolgál erre.

Hmvhely - Botond SE

Hmvhely - Botond SE

A szegedi Botond Dojo tárt karokkal várja a sportolni, karatézni vágyó fiatalokat és időseket egyaránt. Az itt oktatott Wado-ryu stílus a garancia arra, hogy az edzéseken nem csak egy kiváló testmozgási lehetőséggel, hanem egy hatékony harcművészettel ismerkedik meg az erre tévedő. Vegyél részt te is a Botond Dojo edzésein!

II. ker. - Sportingbudo SE

II. ker. - Sportingbudo SE

Budapesten, a II. kerületben található karateklub, mely Shito-ryu stílust oktat. Az edzéseken szeretettel várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt. AKár óvodás kortól kezdve tanulhatják a gyerekek (kezdetben persze játékos stílusban) a karatetechnikákat, és a harcművészet hátterét. Sportingbudo a II. kerületben.

Tuti menü