Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Karate képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Abony - Power SE

Abony - Power SE

A Power Karate SE 1983-ban alakult meg Cegléden. Hivatalosan, mint sportegyesület 1991. óta működik. A klub közel tíz éve folyamatosan kimagasló eredményeket ér el a különböző karateversenyeken. Ha szeretnél te is részt venni kemény, embert próbáló edzéseken, nincs más dolgod, mint hogy elgyere edzéseinkre.

Ajka - Sun-Dome SE

Ajka - Sun-Dome SE

Ajkán 2003-ban jött létre az a klub, amely az ajkai fiataloknak kiváló sportolási és fejlődési lehetőséget biztosít. A klub keretein belül Shotokan stílus oktatása folyik a fiatalok részére, egyúttal versenyekre történő felkészítés is zajlik. Sikerként könyveljük el, hogy több Európa és Világbajnokot is sikerült kinevelnünk.

Bácsbokod - Spirit SE

Bácsbokod - Spirit SE

A Spirit Karate Sportegyesület Bácsbokodon végzi a tevékenységét, ahol Shotokan karatét oktat elsősorban fiatalok számára. Az egyesület az edzőtermi edzések mellet részt vesz edzőtáborokban és különböző karateversenyeken is, ahol a versenyzők szép eredményeket mutatnak fel. Próbáld ki te is a Shotokan karatét Bácsbokodon!

Baja - Kaihatsu Dojo

Baja - Kaihatsu Dojo

A bajai Kaihatsu Karateiskola a Masutatsu Oyama mester által alapított Kyokushin karatéba avatja be az edzeni vágyó fiatalokat és időseket egyaránt. A Karate több mint sport, több mint egyszerű testmozgás. Sokkal inkább egy filozófia, mely az egész életen végigköveti az embert.

Balassagyarmat - Vitalitás SE

Balassagyarmat - Vitalitás SE

Balassagyarmati Karate Sportegyesület szeretettel várja a karate iránt érdeklődőket. Az egyesület által oktatott Shotokan karate segít megőrizni a sportolók testi és lelki egészségét, javítja a mozgáskoordinációt, emellett hatékony önvédelmi lehetőséget kínál a karatékák számára. Jelentkezz te is edzéseinkre!

Bátonyterenye - Shotokan

Bátonyterenye - Shotokan

Bátonyterenyén 1995 őszétől létezik Shotokan karate oktatás, mindezt a Palóc Karate Szövetség szakmai irányítása mellett. Az önálló Bátonyterenyei Shotokan Karate Sportegyesület 2000-ben alakult meg, ahol nagy többségben gyermek, ifjúsági korú karatékák járnak edzésekre. Minden év szeptemberében indítunk kezdő csoportokat, ahol a jelentkezés alsó korhatára betöltött 7. életév.

Békéscsaba - Harcművész Szöv.

Békéscsaba - Harcművész Szöv.

A Békés megyei Karate Szövetség a megyei szövetségek közül az elsők között, 1984-ben alakult meg. Később a szövetség kibővült, jelenleg Békés megyei Harcművész Szövetségként több harcművészeti stílust is oktatnak a szövetség klubjai, úgy mint Kyokushin és Shotokan karate, Kick-box, Taekwon-Do, Aikido és más keleti küzdősportok.

Békéscsaba - Lakótelepi SE

Békéscsaba - Lakótelepi SE

A Lakótelepi Sportegyesület All-Style Karate és Kick-box Szakosztálya 1982-ben alakult meg Békéscsabán, egy időben az egyesülettel. Az egyesületben jelenleg öt csoportban folynak edzések: óvodás csoport a legkisebbeknek, kezdő csoport az újonnan belépetteknek, emellett a vegyes-, a versenyzői- és egy full contact csoport számára tart edzéseket.

Berettyóújfalu - Budo SE

Berettyóújfalu - Budo SE

Berettyóújfalun mind gyermekek, mind pedig felnőttek részére tartunk karate edzéseket. A Budo Sportegyesület edzésein a legerősebb karate stílust, a Sosai Masutatsu Oyama által alapított Kyokushin karatét sajátíthatják el a karatékák. Ha kemény edzésekre vágysz, ne habozz te is csatlakozni csapatunkhoz!

Hirdetés
Bonyhád - Oyama SE

Bonyhád - Oyama SE

Bonyhádon 1983. óta folynak Kyokushin karate edzések, 2004-től már Bonyhádi Oyama Karate Sportegyesület néven. Célkitűzésünk, hogy népszerűsítsük a Kyokushin karatét, hogy a sport szeretetére neveljük a fiatalokat, és hogy megpróbáljunk megfelelni a stílus alapítója, Masutatsu Oyama által lefektetett elveknek.

Celldömölk - Shotokan Karate

Celldömölk - Shotokan Karate

Szeretettel köszöntünk minden kedves látogatót a Celldömölki Shotokan Karate klub információs blogján! Várjuk mindazon érdeklődők jelentkezését, akik kedvet éreznek a Shotokan karate tanulásához, megismeréséhez. EZ a sport kiváló testedzés, nagyban javítja a kitartás és az önfegyelmet. Ha érdekel ez a harcművészeti ág, jelentkezz nálunk!

Chojun Miyagi (Goju-ryu)

Chojun Miyagi (Goju-ryu)

A weboldal részletesen bemutatja Choyun Miyagi mesternek, a Goju-ryu karate stílus alapítójának életét és tevékenységét, a közel száz évvel ezelőtt történt első edzésektől kezdve. Emellett információt találhatunk nem csak a nagymester életéről, hanem a vele kapcsolatban álló, avagy az őt tanító más mesterekről is.

Cserszegtomaj - Shotokan

Cserszegtomaj - Shotokan

Egyesületünk felvállalta, hogy a karatét minél szélesebb körben megpróbálja megismertetni. Célunk hogy Cserszegtomajon és a környéken a karate tömegmozgalommá váljon. Elsősorban a fiatalokat szeretnénk megszólítani, hisz a karate az ifjúság nevelésében nagyon komoly szerepet tölthet be. Lehetőség van rá, hogy fiataljaink régiós, országos, Európa- és világbajnokságon is részt vegyenek.

Csongrád - Karate SE

Csongrád - Karate SE

Csongrádon 1981. óta van jelen a Kyokushin karate oktatás. Az elmúlt harminc év során a klub rengeteg fiatal számára nyújtott sportolási lehetőséget. Az itt oktatott tradicionális Kyokushin karate az egyik leghatékonyabb harcművészeti ág, melyre kiváló bizonyítékul szolgál a Klub életpályája alatt szerzett sok-sok kimagasló versenyeredmény. Ha te is szeretnéd egészséges testmozgással fejleszteni önmagad, látogass el a klub edzéseire!

Debrecen - Justitia Fuji-yama SE

Debrecen - Justitia Fuji-yama SE

Sportegyesületünk, a debreceni Justitia Fuji-yama SE 2000. óta működik. Az elmúlt évek során versenyzőink rengeteg versenyen vettek részt, ahol szép eredményeket értek el. Számunkra fontos szempont az is, hogy a Shito-ryu karate stílus tradicionális elveit, edzésmódszereit oktatva minden karatékából megpróbáljuk kihozni a tőle telhető legtöbbet.

Debrecen - Shogun SE

Debrecen - Shogun SE

A debreceni Shogun Sportegyesület legfontosabb célkitűzései közé tartozik, hogy népszerűsítse a Kyokushin Karate filozófiáját a gyermekek, fiatalkorúak és felnőttek körében, ezzel elősegítve az egészséges testi- és lelki fejlődést., valamint a sportolás iránti szeretetet. Célunk, hogy a tanítványainkat a fegyelem és a tiszteletkihangsúlyozásával a harmonikus életre, valamint közösségi szellemre neveljük.

Dombóvár - DVMSE

Dombóvár - DVMSE

Dombóváron 1984 óta létezik bejegyzett Kyokushin Karate klub. A klubban mind a versenyezni vágyó, mind pedig csak a sport, a harcművészet iránt érdeklődő karatékák megtalálhatják számításaikat. Kemény és hatékony edzések jellemzik klubunkat, ahol a fizikai edzés mellett a szellemi felkészítésre is nagy hangsúlyt fektetünk.

Tuti menü