Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate ruha, felszerelés képes leírás - Karate.tlap.hu
részletek »

Karate ruha, felszerelés - Karate.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Karate ruha, felszerelés
Keresés
Találatok száma - 4 db
Karate felszerelés - Szafarisport

Karate felszerelés - Szafarisport

Ha karatefelszerelés, akkor Szafarisport. Ha versenyszerűen űzöd a karatét, akkor mindenképpen szükséged lehet lábszár- és fogvédőre, mellkasvédőre és más védőfelszerelésre. De a hatékony edzésekhez jól jön a boxzsák és a pontkesztyű is. Nézz szét webshopunk kínálatában, és válogass a különféle karate felszerelések közül.

Karate ruha - Budopest

Karate ruha - Budopest

Ha az edzésekhez karate ruhára van szükséged, látogass el webáruházunkba, és válogass kínálatunkból. A ruházat mellett egyéb kiegészítő felszerelések is kaphatóak, úgy mint edző- és védőfelszerelések, lábbelik és izületvédők, táskák és kulacsok. Egyszóval minden, ami a karatéhoz csak szükséges lehet.

Karate webáruház - FujiMae

Karate webáruház - FujiMae

A FujiMae karate webáruház a karatéhoz és más küzdősportokhoz nélkülözhetetlen felszereléseket árul. A különféle harcművészeti ágakhoz szükséges edzőruhák és versenyruházatok mellett különféle védőfelszereléseket, edzések során használatos pajzsokat, reflexlabdákat és zsákokat, illetve tatamit is megtalálhatsz termékkínálatunkban.

Küzdősport felszerelés

Küzdősport felszerelés

Küzdősport felszerelések széles választéka. Webáruházunk elsősorban a thai-box és a kick-box számára szükséges védőfelszereléseket és edzéshez használt eszközöket árulja, úgy mint kesztyűk, sípcsontvédők, alkarpajzsok és haspajzsok, illetve megannyi kiegészítő, ami hasznos kelléke lehet egy küzdősportot űző harcos számára.

Tuti menü