Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate klub - Zala megye képes leírás - Karate.tlap.hu
részletek »

Karate klub - Zala megye - Karate.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Karate klub - Zala megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Cserszegtomaj - Shotokan

Cserszegtomaj - Shotokan

Egyesületünk felvállalta, hogy a karatét minél szélesebb körben megpróbálja megismertetni. Célunk hogy Cserszegtomajon és a környéken a karate tömegmozgalommá váljon. Elsősorban a fiatalokat szeretnénk megszólítani, hisz a karate az ifjúság nevelésében nagyon komoly szerepet tölthet be. Lehetőség van rá, hogy fiataljaink régiós, országos, Európa- és világbajnokságon is részt vegyenek.

Nagykanizsa - Ippon SE

Nagykanizsa - Ippon SE

Nagykanizsán, az Ippon Shotokan Egyesületben az oktatás és a gyakorlás tudásszint szerinti csoportokban, tradicionális alapelvek alapján történik, 2-3-4. danos edzők vezetésével. Ha szeretnéd megismerni a karatét, ha szeretnél hatékonyan sportolni, vagy csak szeretnél leadni pár kilót, látogass el egyesületünkbe!

Zalaegerszeg - Shotokan Karate

Zalaegerszeg - Shotokan Karate

Shotokan karate oktatás Zalaegerszegen, a Shotokan Karete Egyesületnél. Szeretettel várunk minden sportolni, edzeni vágyó látogatót egyesületünkben, legyen szó fiatalokról vagy idősebbekről. Ha jelentkezni akarsz edzéseinkre, weboldalunkon minden ehhez szükséges információt megtalálhatsz.

Zalaszentgrót - Karate Do

Zalaszentgrót - Karate Do

A zalaszentgróti karate egyesületben az oktatás és a gyakorlás tudásszint szerinti csoportokban, tradicionális alapelvek alapján történik, tapasztalt edzők vezetésével. Ha szeretnéd megismerni a karatét, ha szeretnél hatékonyan sportolni, vagy csak szeretnél leadni pár kilót, látogass el egyesületünkbe!

Tuti menü