Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate klub - Veszprém megye képes leírás - Karate.tlap.hu
részletek »

Karate klub - Veszprém megye - Karate.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Karate klub - Veszprém megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ajka - Sun-Dome SE

Ajka - Sun-Dome SE

Ajkán 2003-ban jött létre az a klub, amely az ajkai fiataloknak kiváló sportolási és fejlődési lehetőséget biztosít. A klub keretein belül Shotokan stílus oktatása folyik a fiatalok részére, egyúttal versenyekre történő felkészítés is zajlik. Sikerként könyveljük el, hogy több Európa és Világbajnokot is sikerült kinevelnünk.

Pápa - Griff SE

Pápa - Griff SE

A pápai Griff Sportegyesület jelenleg 80-90 fős tagsággal működik. A karatékák életkora a felnőttektől az óvodás korúakig terjed. Edzéseinken a Kyokushin karatéval ismerkedhetnek meg a sportolók. Klubunk légköre családias, az edzések mellett közös rendezvényeken és programokon töltjük együtt az időt.

Veszprém - JKA Shotokan

Veszprém - JKA Shotokan

A veszprémi JKA Shotokan szeretettel vár minden fiatal és idős érdeklődőt edzésein, ahol a Shotokan karate stílusba nyerhetnek betekintést az ide látogatók. Egy hatékony küzdősport, ami egyben egy keleti filozófia - minden ember számára segíthet megtalálni a harmonikus élethez vezető utat.

Veszprém - Shotokan Club

Veszprém - Shotokan Club

A Veszprémi Shotokan Karate Klub célja, hogy mozgáslehetőséget biztosítson a fiatalabb és idősebb korosztály számára egyaránt, emellett megismertessen a sportolókkal egy hatékony önvédelmi rendszert. Ha csatlakozni szeretnél hozzánk, látogass el az edzéseinkre, Veszprémbe.

Tuti menü