Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate klub - Vas megye képes leírás - Karate.tlap.hu
részletek »

Karate klub - Vas megye - Karate.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Karate klub - Vas megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Celldömölk - Shotokan Karate

Celldömölk - Shotokan Karate

Szeretettel köszöntünk minden kedves látogatót a Celldömölki Shotokan Karate klub információs blogján! Várjuk mindazon érdeklődők jelentkezését, akik kedvet éreznek a Shotokan karate tanulásához, megismeréséhez. EZ a sport kiváló testedzés, nagyban javítja a kitartás és az önfegyelmet. Ha érdekel ez a harcművészeti ág, jelentkezz nálunk!

Sárvár - Shotokan Karate

Sárvár - Shotokan Karate

A sárvári Karate Egyesület a Shotokan irányzatot oktatja, amely mivel mind öregek, fiatalok, férfiak és nők számára egyaránt gyakorolható, az egész világon népszerűvé vált. Ha Sárváron élsz és szeretnél egy hatékony önvédelmi sportágat űzni, nincs más dolgod, mint eljönni edzéseinkre, ahol fejlesztheted fizikai és szellemi képességeidet, és emellett akár életre szóló barátságokat köthetsz.

Szombathely - Budo SE

Szombathely - Budo SE

Szombathelyen a Budo Sportegyesület egy nonprofit szervezetként működik, ahol az egyesület vezetői, szervezői és edzői anyagi ellenszolgáltatás nélkül, hivatástudatból végzik társadalmi tevékenységüket. Az egyesület aikido, judo és Goju Ryu karate szakosztállyal is rendelkezik, ahol mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb harcművészeti ágat.

Szombathely - Karate Do Club

Szombathely - Karate Do Club

A karate hatékonyan segíti a mozgáskoordinációt, a testtudat fejlesztését, az egyensúlyfejlesztést, a koncentrációs készség fejlesztését, valamint a ritmusérzék és az emlékezet fejlesztését is. Szombathelyen, a Karate Do Club edzésein te is megtapasztalhatod mindazt, amit egy ősi időkbe nyúló harcművészet kínál számodra.

Tuti menü