Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate klub - Tolna megye képes leírás - Karate.tlap.hu
részletek »

Karate klub - Tolna megye - Karate.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Karate klub - Tolna megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bonyhád - Oyama SE

Bonyhád - Oyama SE

Bonyhádon 1983. óta folynak Kyokushin karate edzések, 2004-től már Bonyhádi Oyama Karate Sportegyesület néven. Célkitűzésünk, hogy népszerűsítsük a Kyokushin karatét, hogy a sport szeretetére neveljük a fiatalokat, és hogy megpróbáljunk megfelelni a stílus alapítója, Masutatsu Oyama által lefektetett elveknek.

Dombóvár - DVMSE

Dombóvár - DVMSE

Dombóváron 1984 óta létezik bejegyzett Kyokushin Karate klub. A klubban mind a versenyezni vágyó, mind pedig csak a sport, a harcművészet iránt érdeklődő karatékák megtalálhatják számításaikat. Kemény és hatékony edzések jellemzik klubunkat, ahol a fizikai edzés mellett a szellemi felkészítésre is nagy hangsúlyt fektetünk.

Szekszárd - Ippon Karate

Szekszárd - Ippon Karate

A szekszárdi Ippon Karate Egyesület immáron sok éve végzi a karate népszerűsítését. Az egyesület a küzdősport oktatásán felül sok esetben segíti a fiatalok egyéb irányú kikapcsolódását, sportolását is, legyen szó akár íjászatról, vagy akár más jellegű kikapcsolódásról. Ha szekszárdi vagy, csatlakozz te is csapatunkhoz!

Szekszárd - K.Sz.T.E

Szekszárd - K.Sz.T.E

A Szekszárd és Környéke Szabadidős Többcélú Egyesülete Karate Szakosztályának honlapja. A Shotokan Karate a japán szabadkezes harcművészetek egyike, melyet Funakoshi Gichin alapított. Ha kedved támadt megismerni egy ősi múltra visszatekintő harcművészetet, vagy csak sportolni szeretnél, látogass el edzéseinkre!

Tuti menü