Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate klub - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye képes leírás - Karate.tlap.hu
részletek »

Karate klub - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - Karate.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Karate klub - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Fehérgyarmat - Kobra SE

Fehérgyarmat - Kobra SE

A Kobra Karate Egyesület Fehérgyarmat célja, hogy tagjai részére megteremtse a karaténak, mint harcművészetnek a népszerűsítését és oktatását. Akár fiatal, akár időseb korban a karate az egyik legtökéletesebb egészségmegőrző, kondicionáló és személyiségfejlesztő mozgásforma. Egyesületünkben a karatékák a Shito-ryu stílust tanulják.

Kisvárda - Karate Klub

Kisvárda - Karate Klub

A Kyokushin Karate a legerősebb, és a legelterjedtebb karate irányzat. Kisvárdán 1983. novemberben kezdődtek el az első Kyokushin edzések, mely azóta is töretlenül zajlik. Mottónk: Mindenkiből nem lehet bajnok, de a karate hozzásegíthet, hogy értékes emberré válhass. Ha kisvárdai vagy és szeretnél kemény edzéseken részt venni, gyere el edzéseinkre!

Nyíregyháza - Fight Team

Nyíregyháza - Fight Team

A nyíregyházi Figh-Team Sportegyesület szeretettel várja a karate iránt érdeklődő, edzeni vágyó fiatalokat és időseket egyaránt. Egyesületünkben a világ legerősebb karate irányzatát, a Kyokushint oktatjuk, amely az egyik leghatékonyabb módja nem csak a fizikális erőnlétünk megalapozásának, hanem a harmonikus, stresszmentes életvitelnek is.

Polgár - Fuku-Do SE

Polgár - Fuku-Do SE

Polgáron a Fuku-Do Sportegyesület edzésein Shotokan karatét tanulhatnak az edzeni vágyó fiatalok. A karate csoport 1988-ban alakult meg, akkoriban 15 lelkes taggal folytak az edzések. Néhányan az alapító tagok közül mind a mai napig látogatják edzéseinket. Az egyesület 2003-as évtől Fuku-Do SE néven önálló sportegyesületként működik.

Tuti menü