Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate klub - Somogy megye képes leírás - Karate.tlap.hu
részletek »

Karate klub - Somogy megye - Karate.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Karate klub - Somogy megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Kaposvár - Shotokan Karate

Kaposvár - Shotokan Karate

Ha Kaposváron szeretnél sportolni, karatézni, ha szeretnél megismerkedni egy hatékony önvédelmi sportággal, vagy csak egyszerűen érdekelnek a harcművészetek, látogass el a Shotokan Karate Egyesület edzéseire. Nálunk egy ősi múltra visszatekintő, mégis fiatalos sportot űzhetsz, ahol mind a fizikumodat, mind a szellemedet fejlesztheted.

Nagyatád - Kyokushin Karate

Nagyatád - Kyokushin Karate

Nagyatádon az első karateedzést 1987-ben tartottuk, azóta folyamatosan zajlanak az edzések. A Kyokushin Karate Klub ezen idő alatt kinevelt 5 fekete öves mestert és utánpótlásban sincs hiány. Célunknak tekintjük a karate népszerűsítését, de mivel eddig is részt vettünk versenyeken, így ez a lehetőség is nyitva áll a jelentkezők előtt.

Siófok - Balaton Karate

Siófok - Balaton Karate

A siófoki Balaton Karate Klub Goju-ryu karate stílusban önvédelmi edzéseket tart Siófokon, elsősorban 4-20 éves fiatalok részére. A klubnak több országos és nemzetközi bajnoka van, valamint minden évben nemzetközi karate versenyt rendez Siófokon. Ha kedvet kaptál a karatéhoz, gyere el és eddz velünk!

Siófok - Budoka Kyokushin

Siófok - Budoka Kyokushin

Siófokon, a Budoka Kyokushin Karate Klub edzésein egy érdekes és misztikus japán pusztakezes harcművészettel ismerkedhetsz meg, mely Kyokushin Karate néven lett ismert hazánkban. A Kyokushinra jellemző a keménység, az erő és a gyorsaság harmóniája, ugyanakkor az akaraterő és az önuralom fejlesztése is elsődleges szempont. Ha felkeltette érdeklődésedet ez az irányzat, látogass el edzéseinkre!

Tuti menü