Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate klub - Pest megye képes leírás - Karate.tlap.hu
részletek »

Karate klub - Pest megye - Karate.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Karate klub - Pest megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Abony - Power SE

Abony - Power SE

A Power Karate SE 1983-ban alakult meg Cegléden. Hivatalosan, mint sportegyesület 1991. óta működik. A klub közel tíz éve folyamatosan kimagasló eredményeket ér el a különböző karateversenyeken. Ha szeretnél te is részt venni kemény, embert próbáló edzéseken, nincs más dolgod, mint hogy elgyere edzéseinkre.

Gödöllő - Fujinaga SE

Gödöllő - Fujinaga SE

Sportegyesületünk nevét Yasuyuki Fujinaga mesterről kapta, aki a japán tradicionális karate iskola egyik nagy tudású mestere volt. Magyarországon az ő irányításával indult meg Magyarországon az általunk is oktatott Shotokan stílus fejlődése. Ha gödöllői vagy, és szeretnél sportolni, kikapcsolódni, harcművészetet tanulni, akkor gyere el edzéseinkre.

Szentendre - Wado-ryu

Szentendre - Wado-ryu

Szentendrén, az Egészségfejlesztő és Küzdősport Egyesület edzőtermében a karate Wado-ryu stílusával ismerkedhet meg az ide látogató érdeklődő. Egyesületünk már a 70-es években elkezdte a karate oktatását, így több évtizedes tapasztalatunk segíti az edzéseken részt vevő karatékák tanulását.

Vác - Hinomoto Dojo

Vác - Hinomoto Dojo

Ha Vácon élsz és szeretnél egy hatékony küzdősporttal megismerkedni, akkor látogass el a Hinomoto Dojoba. Itt a világ legkeményebb, legerősebb karate irányzatát, a Kyokushint tanulhatod meg, mely méltán világhírű nem csak a karate, hanem a K1 világában is. Ha szereted a kihívásokat, ha szeretnél fizikailag és szellemileg is sokat fejlődni, akor nincs más dolgod, mint hogy részt vegyél edzéseinken.

Vác - Kyokushin Karate Klub

Vác - Kyokushin Karate Klub

Vácon, a Földváry Károly Diáksport Egyesület Kyokushin karate sportcsoportja mind fiatalok, mind pedig idősek számára kiváló lehetőséget biztosít a szabadidő hatékony eltöltésére. Mindenkinek, aki szereti a mozgást, szeretné rendszeresen kifárasztani magát, vagy szívesen megtanulna egy harcművészetet, nincs más dolga, mint hogy eljárjo edzéseinkre.

Tuti menü