Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate klub - Nógrád megye képes leírás - Karate.tlap.hu
részletek »

Karate klub - Nógrád megye - Karate.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Karate klub - Nógrád megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Balassagyarmat - Vitalitás SE

Balassagyarmat - Vitalitás SE

Balassagyarmati Karate Sportegyesület szeretettel várja a karate iránt érdeklődőket. Az egyesület által oktatott Shotokan karate segít megőrizni a sportolók testi és lelki egészségét, javítja a mozgáskoordinációt, emellett hatékony önvédelmi lehetőséget kínál a karatékák számára. Jelentkezz te is edzéseinkre!

Bátonyterenye - Shotokan

Bátonyterenye - Shotokan

Bátonyterenyén 1995 őszétől létezik Shotokan karate oktatás, mindezt a Palóc Karate Szövetség szakmai irányítása mellett. Az önálló Bátonyterenyei Shotokan Karate Sportegyesület 2000-ben alakult meg, ahol nagy többségben gyermek, ifjúsági korú karatékák járnak edzésekre. Minden év szeptemberében indítunk kezdő csoportokat, ahol a jelentkezés alsó korhatára betöltött 7. életév.

Pásztó - Karate Klub

Pásztó - Karate Klub

A pásztói Karate Klub Shotokan karatét oktat az edzéseken résztvevő fiataloknak és idősebbeknek. Sokéves, a karate útján megtett tapasztalat segít minket, hogy a karatékák ne csak egy hatékony harcművészetet sajátítsanak el, hanem mind fizikailag, mind pedig szellemileg fejlesszék tudásukat.

Salgótarján - Kyokushin Karate

Salgótarján - Kyokushin Karate

A Kyokushin Karate, mint sport évtizedek óta él Salgótarjánban, mialatt egyrészt a versenysportnak nevelt utánpótlást, másrészt pedig a lakókörnyezetben élő, a harcművészetek iránt érdeklődőknek biztosít egészséges szabadidős tevékenységet. Látogass el te is a salgótarjáni Tradicionális Kyokushin Karate Club edzéseire!

Tuti menü