Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate klub - Komárom-Esztergom megye képes leírás - Karate.tlap.hu
részletek »

Karate klub - Komárom-Esztergom megye - Karate.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Karate klub - Komárom-Esztergom megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Esztergom - Kempo Karate SE

Esztergom - Kempo Karate SE

Esztergomban a Kempo Karate Sportegyesület edzésein 8 éves kortól várjuk a fiatalokat. Az általunk oktatott Kurayfat kempo egy ősi alapokon nyugvó harcművészeti stílus. Edzéseinken nagy hangsúlyt fordítunk az önvédelemre, ahol a különböző utcai szituációktól kezdve a csoportos támadás elleni védekezést is meg lehet tanulni.

Komárom - Kyokushin Klub

Komárom - Kyokushin Klub

A komáromi Kyokushin Karate Klub edzésein a legerősebb karate irányzattal ismerkedhetnek meg a karatékák. Kemény, szinte már kíméletlen edzések, melyek kitartást és akaraterőt követelnek mindenkitől, aki ki szeretné próbálni a világ egyik legerősebb embere által alapított harcművészeti stílust.

Komárom - Tempo Karate

Komárom - Tempo Karate

Komáromban a Tempo Karate Egyesület edzőtermében a legkisebbek számára ovi karatét, hölgyek számára fitness karatét, a felnőtt, harcolni vágyó karatékák számára pedig harcosok klubját tartunk. Ha szeretnél megismerkedni a karatéval, és szeretné tagja lenni egy vidám csapatnak, gyere el te is edzéseinkre!

Oroszlány - Shotokan Karate

Oroszlány - Shotokan Karate

Oroszlányban, a Shotokan Karate Klub edzőtermében hosszú évek óta zajlik karate oktatás. A honlapon a klub aktuális híreit, információit teszik közzé. Ha oroszlányban élsz és szeretnéd sportolással tölteni a szabadidődet, ha szeretnéd hatékonyan edzeni a testedet, látogass el honlapunkra, és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Tata - Renmei SE

Tata - Renmei SE

A Renmei Kyokushin Sportegyesület Tatán több helyszínen is folytat edzéseket, mind fiatalok, mind pedig idősebbek számára egyaránt. Az edzőtermi edzéseken kívül részt szoktunk venni versenyeken, edzőtáborokban, illetve egyéb sportrendezvényeken is. Ha célod, hogy egészségesen élj, hogy egy jó csapat tagja légy, csatlakozz hozzánk!

Tuti menü