Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate klub - Jász-Nagykun-Szolnok megye képes leírás - Karate.tlap.hu
részletek »

Karate klub - Jász-Nagykun-Szolnok megye - Karate.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Karate klub - Jász-Nagykun-Szolnok megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Jászberény - Yakuzák SE

Jászberény - Yakuzák SE

A Jászberényi Jakuzák SE Jászberényben, Nagykátán és Jászboldogháza településeken folytat Kyokushin edzéseket. Az edzéseken mind idősek, mind pedig fiatalok bátran részt vehetnek, nincs sem korbeli, sem súlycsoportbeli megkötés. Ha szereted a kihívásokat, gyere el edzéseinkre!

Karcag - Kyokushin és Thai-box

Karcag - Kyokushin és Thai-box

A karcagi Sportegyesület Kyokushin Karate Szakosztálya szeretettel várja mindazokat, akik szeretnék kipróbálni magukat. A dojoban a kemény edzések fejlesztik az állóképességet és az akaraterőt, ezzel segítenek, hogy a sportolók ne csak az edzéseken, hanem a hétköznapi életben is könnyebben boldoguljanak.

Martfű - Kyokushin Karate Klub

Martfű - Kyokushin Karate Klub

A Victory Martfűi Kyokushin Klub egy olyan hazai karate klub, amely egyike az ország legdinamikusabban fejlődő és legeredményesebb egyesületeinek. Egy olyan karate és kick-box klub honlapja, amely 25 éves múltra tekint vissza, és rengeteg kyokushin válogatottat, országos és nemzetközi szintű bajnokot és mestert nevelt ki az évek folyamán.

Szolnok - Asahi Jitsu

Szolnok - Asahi Jitsu

Az Asahi Jitsu Shotokan Karate Klub elsősorban karate-do oktatásával foglalkozik. Az egyesület követi a Shotokan karate három fő irányvonalát, úgy mint önvédelem, kondicionáló testmozgás és versenysport. A klub az edzések mellett lehetőséget biztosít edzőtáborokban, továbbképzéseken, valamint versenyeken való részvételekre is.

Tuti menü