Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate klub - Heves megye képes leírás - Karate.tlap.hu
részletek »

Karate klub - Heves megye - Karate.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Karate klub - Heves megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Eger - Borza Dojo

Eger - Borza Dojo

Az egri Borza Dojo edzőtermében Kyokushin karate oktatása folyik, shihan Borza József 6. danos mester vezetésével. A Kyokushinra jellemző Kemény, szinte már kíméletlen edzések jellemzik a Dojo működését, mely szeretettel várja mindazokat, akik nem riadnak vissza a fárasztó és sok esetben fájdalmas testmozgástól.

Eger - Shotokan Karate

Eger - Shotokan Karate

A Shotokan Karate Önvédelmi Sportegyesület tradicionális Shotokan karatét oktat felnőtteknek, illetve gyermekeknek, fiataloknak is. A harcművészet elsajátíttatásán túl célunk a gyerekek és fiatalok egészséges életmódra, önfegyelemre, kitartásra nevelése. Egyesületünk tizenegy éve működik, döntő mértékben önkéntes munkával.

Gyöngyös - Power SC

Gyöngyös - Power SC

A gyöngyösi Power Kyokushinkai Karate SC várja mindazokat, akik szeretnének megismerkedni a világ egyik leghatékonyabb karate irányzatával. Edzéseinken nagy önfegyelmet, akaraterőt és kitartást követelünk meg. Klubunk kisgyermekek részére utánpótlás nevelés céljából 'Karate Ovi' néven is tart edzéseket, de ez nem zárja ki egyáltalán, hogy akár idős, meglett korú karatékák is látogassák a klubot.

Heves - Shorin-Ryu Karate

Heves - Shorin-Ryu Karate

Aki szeretne megismerkedni a karate és a kobudo stílussal, vagy csak sportra, testmozgásra vágyik, esetleg fogyni szeretne, nyugodtan csatlakozzon hozzánk. Edzéseinken Okinawa Shorin-Ryu Karate Do és az Okinawa Kobudo stílust oktatjuk. Szeretettel várunk mindenkit a mi kis vidám közösségünkbe.

Tuti menü