Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate klub - Hajdú-Bihar megye képes leírás - Karate.tlap.hu
részletek »

Karate klub - Hajdú-Bihar megye - Karate.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Karate klub - Hajdú-Bihar megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Berettyóújfalu - Budo SE

Berettyóújfalu - Budo SE

Berettyóújfalun mind gyermekek, mind pedig felnőttek részére tartunk karate edzéseket. A Budo Sportegyesület edzésein a legerősebb karate stílust, a Sosai Masutatsu Oyama által alapított Kyokushin karatét sajátíthatják el a karatékák. Ha kemény edzésekre vágysz, ne habozz te is csatlakozni csapatunkhoz!

Debrecen - Justitia Fuji-yama SE

Debrecen - Justitia Fuji-yama SE

Sportegyesületünk, a debreceni Justitia Fuji-yama SE 2000. óta működik. Az elmúlt évek során versenyzőink rengeteg versenyen vettek részt, ahol szép eredményeket értek el. Számunkra fontos szempont az is, hogy a Shito-ryu karate stílus tradicionális elveit, edzésmódszereit oktatva minden karatékából megpróbáljuk kihozni a tőle telhető legtöbbet.

Debrecen - Shogun SE

Debrecen - Shogun SE

A debreceni Shogun Sportegyesület legfontosabb célkitűzései közé tartozik, hogy népszerűsítse a Kyokushin Karate filozófiáját a gyermekek, fiatalkorúak és felnőttek körében, ezzel elősegítve az egészséges testi- és lelki fejlődést., valamint a sportolás iránti szeretetet. Célunk, hogy a tanítványainkat a fegyelem és a tiszteletkihangsúlyozásával a harmonikus életre, valamint közösségi szellemre neveljük.

Hajdúszoboszló - Shotokan

Hajdúszoboszló - Shotokan

Hajdúszoboszlón, a Shotokan Karate Egyesület edzésein minden sportoló megismerkedhet a Shotokan karate stílus hagyományaival, edzésmódszerével, és egy kiváló sportolási lehetőség segítségével tehet szert harmonikus életfilozófiára és egy hatékony önvédelmi sport tudására. Eddz te is a hajdúszoboszlói dojonkban!

Tuti menü