Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate klub - Győr-Moson-Sopron megye képes leírás - Karate.tlap.hu
részletek »

Karate klub - Győr-Moson-Sopron megye - Karate.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Karate klub - Győr-Moson-Sopron megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Győr - Dózsa SE

Győr - Dózsa SE

A Győri Dózsa SE Kyokushin Karate Szakosztály szeretettel várja a sportolni vágyó fiatalokat. Ha többre vágysz, mint egy kis laza testmozgás. Ha keresed a kihívásokat, ha elég bátor vagy hozzá, hogy egy kemény sportágat űzz, csatlakozz csapatunkhoz! Nálunk nem csak az erőnlétedet fejlesztheted, hanem tagja lehetsz egy fiatalos csapatnak is.

Győr - Takuan Karate Iskola

Győr - Takuan Karate Iskola

A Takuan Karate Iskola Győrben tartja edzéseit, amelyekre minden érdeklődőt szeretettel vár. Minden korosztály számára, kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk, hogy vegyen részt a legerősebb karate, a Kyokushin edzésein. Nálunk kemény edzések, vidám edzőtáborok, övvizsgák, és mindenek előtt aktív sportolási lehetőség vár minden érdeklődőt.

Kapuvár - Kapuvári SE

Kapuvár - Kapuvári SE

A Kapuvári Sportegyesület Karate szakosztálya immáron több éve foglalkozik gyerekek és fiatalok harcművészetekre való oktatásával, sportra való nevelésével. A szakág specialitását a különböző rendezvényeken, versenyeken, táborokon való részvétel és helyezés jelenti. Ha sportolni szeretnél Kapuváron, keresd fel egyesületünket!

Sopron - Kyokushin Karate

Sopron - Kyokushin Karate

A soproni SMAFC Kyokushin Karate Szakosztályának története szorosan összefügg a soproni karate életével. Szakosztályunk nagy elismertségnek, népszerűségnek örvend a helyi lakosok körében, amit bizonyít az is, hogy a Klub 25 éves története alatt gyakorlatilag minden soproni családból legalább egyvalaki karatézott nálunk. Karatézz te is edzéseinken!

Tuti menü