Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate klub - Fejér megye képes leírás - Karate.tlap.hu
részletek »

Karate klub - Fejér megye - Karate.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Karate klub - Fejér megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Dunaújváros - Duna-Fitt SE

Dunaújváros - Duna-Fitt SE

Duna-Fitt Karate Sportegyesület jelenleg három csoporttal dolgozik, úgy mint kezdő, versenyző, és felnőtt csoportok. A karate egy ügyességi, állóképességi, atletikus harcművészet, amely egyszerre fejleszti a karatéka mentális készségeit és fizikai képességeit. Ha Dunaújvárosban szeretnél karatézni, jelentkezz edzéseinken!

Polgárdi - Shiroi Shio Dojo

Polgárdi - Shiroi Shio Dojo

Polgárdiban a Kyokushin Karate Do edzésein a karate mellett más harcművészetek által használt technikákat is gyakorlunk, úgymint feszítések, dobások, fojtások és szabadulások. Az általunk űzött küzdősportot mindazoknak ajánljuk, akik érdeklődnek a karate iránt, illetve azoknak is, akik már űzik ezt a csodálatos sportot.

Székesfehérvár - Alba Regia SC

Székesfehérvár - Alba Regia SC

Az Alba Regia SC Kyokushin Karate Szakosztálya folyamatos tagfelvétellel várja a karate iránt érdeklődőket. Szakosztályunk nem csak felnőtteknek, hanem gyermekek számára is folyamatos tagfelvételt hirdet kezdő gyermek csoportjába 8 éves kortól. Tartozz közénk! Kezdd el te is gyakorolni azt a stílust!

Székesfehérvár - Albacontrol

Székesfehérvár - Albacontrol

Székesfehérváron, az Albacontrol Karate Egyesület már több, mint 20 éve folytat karate edzéseket, Shotokan stílusban. Célja, hogy biztosítani tudja a fiatalok számára a harmonikus testi-szellemi fejlődésük elősegítését, az egészséges életmódra való törekvés lehetőségét, illetve hatékony önvédelemre irányuló képzést, valamint a Tadicionális Shotokan Karate-Do szellemiségének felhasználásával történő személyiségfejlesztést.

Tuti menü