Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate klub - Csongrád megye képes leírás - Karate.tlap.hu
részletek »

Karate klub - Csongrád megye - Karate.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Karate klub - Csongrád megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Csongrád - Karate SE

Csongrád - Karate SE

Csongrádon 1981. óta van jelen a Kyokushin karate oktatás. Az elmúlt harminc év során a klub rengeteg fiatal számára nyújtott sportolási lehetőséget. Az itt oktatott tradicionális Kyokushin karate az egyik leghatékonyabb harcművészeti ág, melyre kiváló bizonyítékul szolgál a Klub életpályája alatt szerzett sok-sok kimagasló versenyeredmény. Ha te is szeretnéd egészséges testmozgással fejleszteni önmagad, látogass el a klub edzéseire!

Hmvhely - Botond SE

Hmvhely - Botond SE

A szegedi Botond Dojo tárt karokkal várja a sportolni, karatézni vágyó fiatalokat és időseket egyaránt. Az itt oktatott Wado-ryu stílus a garancia arra, hogy az edzéseken nem csak egy kiváló testmozgási lehetőséggel, hanem egy hatékony harcművészettel ismerkedik meg az erre tévedő. Vegyél részt te is a Botond Dojo edzésein!

Szeged - Shinto Dojo

Szeged - Shinto Dojo

A szegedi Shinto Dojo Sportegyesületben a Kyokushinkai Karate edzések 1978 őszén kezdődtek. Egyesületünk baráti kapcsolatban van mind a szintén szegedi Ichiro SE-vel és a Tadashii Dojo-val. A három szegedi egyesület más-más felfogás szerint, különböző szervezetekben, más-más utakon jár - így minden szegedi karatéka megtalálhatja az egyéniségének legmegfelelőbb dojot.

Szeged - Tadashii Dojo

Szeged - Tadashii Dojo

Szegeden, a Tadashii Dojo-ban Kyokushin karatét tanulhatnak az ide látogató, sportolni vágyó fiatalok és idősek. A Dojo sokéves fennállása alatt rengeteg fiatalnak adott lehetőséget testi képességeinek fejlesztésére. Versenyzőink évről évre számos országos és magyar bajnoki eredmény ér el, mind küzdelemben, mind pedig formagyakorlatban. Látogass el te is edzéseinkre!

Tuti menü