Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate klub - Budapest képes leírás - Karate.tlap.hu
részletek »

Karate klub - Budapest - Karate.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Karate klub - Budapest
Keresés
Találatok száma - 7 db
II. ker. - Sportingbudo SE

II. ker. - Sportingbudo SE

Budapesten, a II. kerületben található karateklub, mely Shito-ryu stílust oktat. Az edzéseken szeretettel várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt. AKár óvodás kortól kezdve tanulhatják a gyerekek (kezdetben persze játékos stílusban) a karatetechnikákat, és a harcművészet hátterét. Sportingbudo a II. kerületben.

VI. ker. - Tigris Dojo

VI. ker. - Tigris Dojo

A VI. kerületi Tigris Dojo mind kezdők, mind pedig haladók részére oktat Kyokushin karatét. A klub immáron nem csak a VI: kerületben, hanem a IX. és XI. kerületekben, és Alsónémedin is tart színvonalas edéseket. Látogass el te is edzéseinkre, ahol jó hangulatban és remek társaságban fejlesztheted fizikai és szellemi képességeidet.

VIII. ker. - Respublika SE

VIII. ker. - Respublika SE

A honlap a Respublika Sport Egyesület honlapja. Az egyesület Shotokan oktatással, shotokan edzéssel foglalkozik. Az edzéseket az 5 danos shotokan-mester, Baranyai Sándor tartja, aki az edzések alkalmával adja át a sportolni vágyóknak mindazt a tudást, amit saját, eredményes versenyzői múltja során magába gyűjtött. Az edzések időpontjai: hétfőn és szerdán 19:00 és 20:30 között; pénteken 18:00 és 19:30 között. Helyszín: 1088 Budapest, Szentkirályi utca 26., a Pázmány Péter Egyetem tornatermében. Az Egyesület megújult honlapja szeretettel vár minden érdeklődőt.

XI. ker. - Pest-Budai Shotokan

XI. ker. - Pest-Budai Shotokan

A XI. kerületi Pest-Budai Shotokan Karate Klub Budapest több helyszínén is oktatja a karate-do-t. Sikerének titka az, hogy az eredményes versenyzésre és a hatékony önvédelemre is képessé tevő szellemi- és fizikai felkészítés mellett, az egészséges életmódra nevelést, és a mások iránt tanúsított tiszteletet is fontosnak tartják az edzések során.

XV. ker. - Dynamic Karate SE

XV. ker. - Dynamic Karate SE

Goju-ryu stylust oktató karateklub, Budapesten, a XV. kerületben. Az edzéseken óvódás kortól egészen aggastyán korig várják az edzeni vágyókat, azokat, akik komolyan gondolják a harcművészeteket, és tenni akarnak az egészségük megőrzése érdekében. A klub számos karatékája kimagasló versenyeredményekkel is büszkélkedhet.

XVIII. ker. - Kono Karate Klub

XVIII. ker. - Kono Karate Klub

A Kono Karate Klub Budapesten, a XVIII. kerületben végzi tevékenységét, immáron több, mint 10 éve. Az egyesület Teruo Kono 8. Dan-os Wado-ryu karate és 8.Dan-os Jiu-Jitsu Kempo mesterről kapta a nevét. Az egyesület nagy büszkeségei, azok a tanítványok, akik már óvodás vagy kisiskolás koruk óta ebben a klubban kezdték a karatét.

XX. ker. - Fujimoto Dojo

XX. ker. - Fujimoto Dojo

A Fujimoto Dojo a budapesti XX. kerületben oktatja a Kyokushin karatét, gyerekek és felnőttek számára, a legfiatalabbaktól a legidősebbekig egyaránt. A klub sok éves tapasztalattal és rengeteg versenyeredménnyel büszkélkedhet, miközben nap mint nap járja a Kyokushin útját. Próbáld ki te is az erőkaratét!

Tuti menü