Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate klub - Borsod-Abaúj-Zemplén megye képes leírás - Karate.tlap.hu
részletek »

Karate klub - Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Karate.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Karate klub - Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Miskolc - Justitia Fuji-yama SE

Miskolc - Justitia Fuji-yama SE

Egyesületünk Justitia SE révén több mint 30 éves múltra tekint vissza. A Justitia Fuji-Yama Sportegyesület jelenleg már 4 szakosztállyal működik Miskolcon (asztalitenisz, labdarúgó, ökölvívó és karate). Szeretettel várjuk 4-5 éves korosztálytól a felnőttekig a Shito-ryu karate sportágat és harcművészetet megismerni kívánókat.

Miskolc - Kyokushin SE

Miskolc - Kyokushin SE

A Miskolci Kyokushin Karate Sport Egyesület célja, hogy a miskolci fiatal, középkorú és 50 év feletti korosztályok számára irányt mutasson a szabadidő hasznos eltöltéséhez, emellett fejlessze a sportolók önvédelmi ismereteit, egészséges életmódra nevelje az edzeni vágyó karatékákat. Ha felkeltette az érdeklődésedet tevékenységünk, látogasd meg edzéseinket!

Ózd - Sho Bu Kai Dojo

Ózd - Sho Bu Kai Dojo

Az ózdi Sho Bu Kai Dojo edzésein a Shotokan karate irányzattal ismerkedhetnek meg az ez iránt érdeklődők. Hatékony önvédelmi sport, ugyanakkor egy tökéletes lehetőség, mellyel nem csak a küzdelemre, hanem a hétköznapi élet kihívásaira is felkészülhet a karatét tanuló. Vegyél részt egyesületünk edzésein, fejleszd te is tudásodat!

Sátoraljaújhely - Karate SE

Sátoraljaújhely - Karate SE

A Sátoraljaújhelyi Kyokushin Karate SE fő célja az egészséges életmódra nevelés, valamint a tömegsport és a versenysport fellendítése. Egyesületünkben jelenleg két csoportban folynak az edzések. A 6-11 éves kezdő korosztály számára elsősorban a mozgás, a sport megszerettetése, a korosztálynak megfelelő technikai képzés a cél. A 12 év felettiek a haladó csoportban edzenek, ahol már a karate mélyebb megismerése jelenti a fő célkitűzést.

Tuti menü