Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate klub - Békés megye képes leírás - Karate.tlap.hu
részletek »

Karate klub - Békés megye - Karate.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Karate klub - Békés megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Békéscsaba - Harcművész Szöv.

Békéscsaba - Harcművész Szöv.

A Békés megyei Karate Szövetség a megyei szövetségek közül az elsők között, 1984-ben alakult meg. Később a szövetség kibővült, jelenleg Békés megyei Harcművész Szövetségként több harcművészeti stílust is oktatnak a szövetség klubjai, úgy mint Kyokushin és Shotokan karate, Kick-box, Taekwon-Do, Aikido és más keleti küzdősportok.

Békéscsaba - Lakótelepi SE

Békéscsaba - Lakótelepi SE

A Lakótelepi Sportegyesület All-Style Karate és Kick-box Szakosztálya 1982-ben alakult meg Békéscsabán, egy időben az egyesülettel. Az egyesületben jelenleg öt csoportban folynak edzések: óvodás csoport a legkisebbeknek, kezdő csoport az újonnan belépetteknek, emellett a vegyes-, a versenyzői- és egy full contact csoport számára tart edzéseket.

Gyula - Karate Egyesület

Gyula - Karate Egyesület

A Gyulai Karate Egyesület, mely sok éves tapasztalattal rendelkezik a Shotokan karate területén, gyermekek és felnőttek edzését vállalja Gyulán. Ha kedvet kaptál egy tradicionális, mégis hatékony harcművészethez, avagy csak edzeni szeretnéd magad, látogass el te is edzéseinkre, és fejleszd együtt velünk a képességeidet!

Szeghalom - Senshi SE

Szeghalom - Senshi SE

Ha szeretnél egészségesebben élni, mozogni, ha szeretnéd fejleszteni a fizikai állóképességedet, vagy csak érdekelnek a harcművészetek, látogass el Szeghalomra, a Senshi Sportegyesület Karate Szakosztály edzéseire. Gyermekek, haladók és felnőttek egyaránt részt vehetnek az egyesület edzésein.

Tuti menü