Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate klub - Baranya megye képes leírás - Karate.tlap.hu
részletek »

Karate klub - Baranya megye - Karate.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Karate klub - Baranya megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bácsbokod - Spirit SE

Bácsbokod - Spirit SE

A Spirit Karate Sportegyesület Bácsbokodon végzi a tevékenységét, ahol Shotokan karatét oktat elsősorban fiatalok számára. Az egyesület az edzőtermi edzések mellet részt vesz edzőtáborokban és különböző karateversenyeken is, ahol a versenyzők szép eredményeket mutatnak fel. Próbáld ki te is a Shotokan karatét Bácsbokodon!

Komló - Hikari Dojo

Komló - Hikari Dojo

Ha komlói vagy és edzeni szeretnél, akkor nincs más dolgod, mint hogy ellátogass a Hikari Dojo-ba, és részt vegyél egy hatékony és kemény küzdősport edzésein. Az edzések során szert tehetsz kimagasló állóképességre, erőre és gyorsaságra, emellett fejlesztheted akaraterődet és önuralmadat is.

Mohács - Wado-Ryu Karate

Mohács - Wado-Ryu Karate

A mohácsi Wado-Ryu Karate Szakosztály szeretettel vár minden kedves sportolni vágyó fiatalt. A csapatkohézió a kemény edzéseken, és edzőtáborokban folyamatosan erősödik. Évente tartunk Fadd-Domboriban edzőtábort, ott napi három edzés áll rendelkezésre ahhoz, hogy a technikákat minél pontosabban elsajátítsuk. Kora reggeli futás, vízi edzés, s éjszakai edzés erősíti akaratunkat, testünket-lelkünket egyaránt. Csatlakozz te is csapatunkhoz!

Pécs - Fuji Karate SE

Pécs - Fuji Karate SE

Pécsett a Fuji Karate Sportegyesületben minden érdeklődő megismerkedhet a Shotokan karate irányzattal. Sok éves tapasztalattal rendelkező mesterek segítik a kezdőket és haladókat egyaránt, hogy mind fizikai erőnlétük, mind pedig szellemi képességeik minél eredményesebben fejlődjenek.

Tuti menü