Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karate klub - Bács-Kiskun megye képes leírás - Karate.tlap.hu
részletek »

Karate klub - Bács-Kiskun megye - Karate.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: karate.tlap.hu » Karate klub - Bács-Kiskun megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Baja - Kaihatsu Dojo

Baja - Kaihatsu Dojo

A bajai Kaihatsu Karateiskola a Masutatsu Oyama mester által alapított Kyokushin karatéba avatja be az edzeni vágyó fiatalokat és időseket egyaránt. A Karate több mint sport, több mint egyszerű testmozgás. Sokkal inkább egy filozófia, mely az egész életen végigköveti az embert.

Kecskemét - Sanduko SE

Kecskemét - Sanduko SE

A kecskeméti Sankudo Sportegyesület edzőtermében karatét és kick-boxot tanulhatnak az ide látogató sportolók. A karate több, mint egy egyszerű sport. A gyakorlása során kiemelt figyelmet kap a harmónia megtalálása a testünkkel, szellemünkkel, illetve mozgáskoordináció fejlesztése is. Próbáld ki te is!

Kiskunfélegyháza - Hinotori Dojo

Kiskunfélegyháza - Hinotori Dojo

A Kiskunfélegyházi Hirotori Harcos Sportegyesület edzésein, a Hinotori Dojoban a Kyokushin-kan karate stílust sajátíthatják el a karatékák. Ez egy nagyon kemény, majdhogynem kíméletlen küzdősport, amely gyakorlásakor teljes embert kíván. Ha szeretnéd te is kipróbálni önmagad, csatlakozz hozzánk!

Tiszaalpár - Koji-Do

Tiszaalpár - Koji-Do

Tiszaalpáron, a Koji Do Karate Jutsu egyesületben egy hatékony, ősi múltra visszatekintő stílussal ismerkedhetnek meg az ide látogatók. Hatékony, minden testrészt átmozgató edzések, és egy különös filozófia segíti a gyakorló fiatalokat céljaik elérésében. Az edzéseket Tiszaalpáron, Kecskeméten és Ladánybenén tartanak.

Tuti menü